Κιτ Μετατροπής Βολάν Μονής Μάζας VALEO

Κιτ Μετατροπής Βολάν Μονής Μάζας VALEO

In Stock

Περιγραφή

Αυτή η καινοτομία της VALEO γιορτάζει πάνω από 15 χρόνια επιτυχίας. Το κιτ μετατροπής (KIT4P) αποτελείται από βολάν μονής μάζας χωρίς εξαρτήματα φθοράς, δηλαδή δεν χρειάζεται αλλαγή το βολάν παρά μόνο ο δίσκος και το πλατό, σε αντίθεση με το βολάν διπλής μάζας που φθείρεται.

Για να παρέχει την ίδια λειτουργία συμπλέκτη,τη μέγιστη μεταφορά ροπής του κινητήρα και την πλήρη προστασία του κιβωτίου ταχυτήτων το KIT4P περιέχει ένα κιτ συμπλέκτη που είναι κατασκευασμένο από την τεχνολογία απόσβεσης της VALEO η οποία χρησιμοποιείται ως πρώτη εφαρμογή.

Το VALEO KIT4P εξασφαλίζει επίσης μεγαλύτερη ανθεκτικότητα του συστήματος συμπλέκτη. Επιτρέπει την μείωση της ανταλλαγής θερμότητας μεταξύ του βολάν και του δίσκου (κατά 50 °C λιγότερο σε σχέση με την τεχνολογία του βολάν διπλής μάζας), αποφεύγοντας την πρόωρη φθορά του υλικού τριβής. Αυτό καθιστά την τέλεια λύση για τους κινητήρες Stop Start οι οποίοι παράγουν σημαντική ανταλλαγή θερμότητας λόγων των αυξημένων εκκινήσεων του κινητήρα.Το βολάν μονής μάζας της VALEO είναι εγγυημένο για 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα και δεν χρειάζεται ποτέ να αντικατασταθεί όταν ένα VALEO KIT4P έχει εξοπλιστεί σε ένα όχημα. Τέλος,το κόστος του KIT4P σε σχέση με το βολάν διπλής μάζας είναι πολύ μικρότερο.